انواع نمونه طرح توجیهی کسب و کار را در تارنمای ما تحلیل کنید

بقیه انواع بیزینس پلن را بر پایه همین میتوانید تنظیم کنید.

مربی و مشاور کسب و کار بنیانگذار شرکت راهبرد های خلاق کسب و کار با نزدیک به یک دهه پژوهش در حوزه کسب و کار که تاکنون مدیریت فنی و مشاوره و راه اندازی بسیاری از پروژه ها. نگرش ویژه ایشان در مورد کسب و کار باعث شده تا بسیاری از واحد های تجاری و افرادی که به دنبال موفقیت بوده اند از دیدگاه های وی و دانش و مهارت ایشان در راه اندازی و رشد کسب و کار خود بهره برده و خود را به عنوان موفق ترین برند های صنعت به جامعه و مخاطبان هدف خود معرفی نمایند.

یک طرح توجیهی رسمی به زبان انگلیسی ، فرانسه ، آلمانی ، ... مبنایی برای پیشنهادهای مالی است. طرح توجیهی به سوالات سرمایه گذاران پاسخ می دهد: آیا به این محصول/خدمت نیاز است؟ پیش بینی های مالی چیست؟ استراتژی خروج شرکت چیست؟ در حالی که سرمایهگذاران معمولاً قبل از نگارش چک میخواهند شخصاً با شما ملاقات کنند، تقریباً در همه موارد، طرح توجیهی شما را نیز به طور کامل بررسی میکنند.

منظورمان از جزئیات، مواردی مثل برنامهریزی درباره بازاریابی، منابع مالی و واحدهای اجرایی است.

اگرچه شما همه چیز را برای تجارت خود به طور دقیق پیش بینی نمی کنید، می توانید اقدامات پیشگیرانه برای کاهش تعداد عوارضی که ممکن است ایجاد شود انجام دهید.

چه کسی کسب و کار را اداره می کند؟ چه چیزی آنها را واجد شرایط می کند؟ آنها چه چیزی را روی میز می آورند که ارزش افزوده دارد؟

اگر یک کسب و کار نوپا هستید یا درزمینه مالی تجربه کافی ندارید، حتما از یک مشاور مالی- حقوقی کمک بگیرید.

بیانیه ماموریت در واقع دلیل وجود کسبوکار شماست. اینکه قرار است دقیقا چه کاری انجام دهید یا چه چیزی بفروشید.

در سال پیش رو به چه تعداد نیروی انسانی با چه توانمندیهایی نیاز دارید؟

هیچ کسب و کاری برای همه جذاب نخواهد بود. شما باید بازار هدف خاص خود را در طرح توجیهی تعریف کنید، نحوه انجام این مفروضات را ارائه دهید و نحوه اطلاعات بیشتر هدف قرار دادن این بازار را مشخص کنید.

هدف ساختن یک طرح تجاری گسترده نیست، بلکه یک طرح تجاری "ناب" است که بتوان آن را بر اساس بازخورد مشتری تغییر داد و سپس در فواصل زمانی منظم مجدداً ارزیابی کرد تا زمانی که به پتانسیل بازار برسد – یا شکست بخورد.

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

طرح کسب و کار استارتاپ ناب، استراتژی است که بر ارائه یک محصول در مقابل مشتریان با بیشترین سرعت و کمترین هزینه تمرکز دارد.

با چه کسانی رقیب هستید و با چه کسانی میتوانید هلدینگ راه بیندازید؟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *